Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ομόνοια: Σημαντικό το μηδέν παθητικό…

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της Ομόνοιας για την ερχόμενη σεζόν πλησιάζει.

Η αποστολή των «πρασίνων» βρίσκεται από χθες στο Μαυροβούνιο και σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπούντουτσνοστ (18:30, Cytavision Sports 1) στο πλαίσιο του Β΄ Προκριματικού γύρου του Europa League.

Η χθεσινή προπόνηση στη πόλη Μποντγκόριτσα, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα ενώ σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο «Stadion Gradski Niksic» στις 18:30, το γηπέδο που διεξαχθεί ο αγώνας. Γύρω στις 17:40 αναμένεται να παραθέσει διάσκεψη τύπου ο προπονητής Κώστας Καϊάφας που θα μιλήσει για το αυριανό παιχνίδι.

Όλα αυτά σχετικά με τη γενική εικόνα του πρώτου επίσημου αγώνα των «πρασίνων». Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Ομόνοιας παρουσιάζονται έτοιμοι για τον αγώνα κόντρα στην Μπούντουτσνοστ. Είναι συνειδητοποιημένοι πως πρόκειται για μια ομάδα που έχει στόχους και νεαρούς παίκτες που θέλουν να αποδείξουν πολλά, ωστόσο κοιτάζουν το δικό τους παιχνίδι και το πώς θα εξασφαλίσει η Ομόνοια σκορ πρόκρισης.

Μια εκτός έδρας νίκη θα αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες πρόκρισης, ενώ σημαντικό είναι το μηδέν παθητικό. Σε τέτοια περίπτωση, η ομάδα του Καϊάφα θα κυνηγάει γκολ μέσα στο ΓΣΠ, στο οποίο αναμένεται να βρίσκονται και αρκετές χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Σε ρεπορτάζ ανταποκριτών που βρίσκονται στο Μαυροβούνιο έχει λεχθεί πως είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει το 3-5-2 ο Καϊάφας, σχήμα που εφάρμοσε στο φιλικό με τον Ερμή. Ανάλογα με την πορεία του αγώνα πιθανό να διαφοροποιηθεί.

Περίπου 150 φίλοι της Ομόνοιας θα βρίσκονται στο πλευρό των παικτών. Τα ταξίδια έχουν αρχίσει και οι οπαδοί των «πρασίνων» εύχονται να τους πάρουν μακριά.

- Source :  http://www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
FOLLOW US ON TWITTER ΕΔΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου