Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Προύντζος «Ψήφος εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ομάδας»

Για την γενική συνέλευση και τα οικονομικά της εταιρείας, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνία του ΑΠΟΕΛ, Χαράλαμπος Προύντζος, σε σημερινές του δηλώσεις στην εφημερίδα «Goal»:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση των μετόχων στην έκτακτη Γενική Συνέλευση. Ο στόχος δεν ήταν απλά η έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, αλλά όσο το δυνατόν η μεγαλύτερη συμμετοχή των μετόχων για να έχει αυτή η έγκριση μεγαλύτερη βαρύτητα».

Ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε για τον στόχο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 3.4 εκατομμυρίων ευρώ: «Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού μοντέλου μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί».

Για τις πληροφορίες που θέλουν τον υπεύθυνο οικονομικών, Γιάννη Δημητρίου να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου: «Πρέπει να χειριστούμε με διακριτικότητα το θέμα για τον οποιοδήποτε. Σκοπός δεν είναι να διαφημίσουμε την οποιαδήποτε συμμετοχή, αλλά με χαμηλούς τόνους και συντεταγμένες διαδικασίες καλούμε τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκείας, στην συμφωνία με τη Cytavision για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για το γεγονός ότι εγκρίθηκε το ψήφισμα στη Γενικής Συνέλευσης.

«Τα δύο πρώτα βελτιώνουν άμεσα τη ρευστότητα. Και τα τρία αποτελούν ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ομάδας. Εάν δεν προέκυπταν αυτές οι εξελίξεις, πιθανόν να μην είχαμε το θετικό αποτέλεσμα με τον Ντε Βινσέντι». 

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
FOLLOW US ON TWITTER ΕΔΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου