Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Η αγωνία στο κόκκινο

Οι μέρες περνούν, οι ανακοινώσεις δεν έρχονται και η αγωνία του κόσμου της Ανόρθωσης μεγαλώνει αφού δεν είδαν ακόμα καποια ένδειξη από τις προθέσεις των Ολλανδών και το στυλ παικτών που θα φέρουν.

Από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν φαίνεται ότι μόνο ο 19χρονος Γκιόργκι Αμπουρχάνια είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Λίουεν είδε τον παίκτη αγωνιζόμενο στην Elite Round των U19 στην Ελβετία και άναψε το πράσινο φως αφού πιστεύει ότι ο παίκτης μπορεί να ανελιχθεί.

Η περίπτωση του Ιράκλι Μαϊσουράτζε φαίνεται λίγο πιο δύσκολη ενώ ο Νέμεθ ζητά πολλά και θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει κάτι.

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τι θα γίνει με Βαλβέρν, Άντιτς και Μάκο. Ο τελευταίος πάντως δεν φεύγει ενώ για τους δύο πρώτους τα πράγματα είναι ρευστά.

Σε μια άλλη εξέλιξη σύντομα θα βγει online η νέα ιστοσελίδα της Ανόρθωσης. Θα είναι μοιρασμένη σε δύο μέρη. Στο καθαρά ποδοσφαιρικό και την εταιρεία ενώ το β' μέρος στα υπόλοιπα τμήματα.

Source : http://www.24sports.com.cy/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου