Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Στο Μόναχο για το χρυσό στο 3ο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο ο Γιώργος Αχιλλέως

Στο Μόναχο της Γερμανίας βρίσκεται ο Γιώργος Αχιλλέως, ο οποίος το διήμερο 11-12 Ιουνίου θα αγωνιστεί στο αγώνισμα του σκιτ, στο πλαίσιο του 3ου φετινού Παγκόσμιου Κυπέλλου της ISSF.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, παρά τις θετικές του εμφανίσεις σε Τούσον και Αλμάτι, όπου ο Αχιλλέως έκανε 122/125 και 121/125, εντούτοις, και στα δύο πρώτα φετινά Παγκόσμια Κύπελλα έμεινε οριακά εκτός τελικού, καταλαμβάνοντας την 8η και 7η θέση, αντίστοιχα. Έτσι στη Γερμανία ο στόχος είναι διπλός. Πρώτα να πάρει θέση στην πρώτη εξάδα και ακολούθως να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο που είναι ο στόχος που τίθεται κάθε φορά πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η προσπάθεια του Αχιλλέως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αρχίζει την Τετάρτη, 11 Ιουνίου, στις 10 το πρωί (ώρα Κύπρου), ενώ ο προκριματικός του σκιτ θα συνεχιστεί την Πέμπτη, με ώρα έναρξης στις 10 το πρωί. Αν όλα πάνε θετικά, τότε στις 19:30 ο Κύπριος σκοπευτής θα δώσει το παρών του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ISSF, όπου μέσα από τις νοκ-άουτ αναμετρήσεις θα κυνηγήσει την ψηλότερη θέση του βάθρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ:

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου