Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ο σχεδιαστής που θα συμμετέχει στα Cyprus Madwalk by Gliss, η συνομωσία και η υποψία – Ποιους τσακώσαμε παρέα; (φωτο)

Τετ – α τετ συνάντηση στην Λάρνακα είχαν χθες βράδυ ο σχεδιαστής μόδας Κωνσταντίνος Βασιλειάδης με τον τραγουδιστή και πολύ καλό του φίλο Νικόλα Πισία, σε νυχτερινό μαγαζί στη Λάρνακα.

Όπως θα διακρίνεται και στις φωτογραφίες, η συνάντηση πέραν από διασκέδαση, φαίνεται να συνοδεύτηκε και από συζήτηση, στην οποία ήταν και οι δύο ταλαντούχοι νεαροί πολύ συγκεντρωμένοι!

Λέτε να συζητούσαν για τα  Cyprus Madwalk by Gliss; Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τη στιλιστική επιμέλεια του Νικόλα Πισία, στο δεύτερο μισό της σεζόν για το μαγαζί το οποίο εμφανίζεται, επιμελήθηκε ο πολύ καλός του φίλος και σχεδιαστής Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, ενώ συχνά οι δύο τους ανταλλάζουν απόψεις για τα επαγγελματικά τους σχέδια.


Το ότι είχε θέμα συζήτησης πάντως η χθεσινή συνάντησή τους, επιβεβαιώνεται και από τη διάρκεια της συνάντησης η οποία δεν ξεπέρασε τα 20 λεπτά.





 Άξιο απορίας παραμένει και το γεγονός ότι η Λάρνακα έχει γίνει πλέον συχνός προορισμός του νεαρού τραγουδιστή Νικόλα Πισία. Λέτε μετά την Λεμεσό, όπου εμφανιζόταν πριν 3 χρόνια, τη Λευκωσία που εμφανιζόταν μέχρι και αυτή τη σεζόν να τον δούμε και στην Λάρνακα από Σεπτέμβριο;




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου