Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Περισσότερες επιλογές για το σημαντικό ζητούμενο

Είναι σημαντικός ο αγώνας της Παρασκευής για την Ομόνοια. Το γιατί έχει διατυπωθεί πολλάκις. Κανείς από τους ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να συνδέσει τα όνομα του με την πορεία μιας χρονιάς που η Ομόνοια θα βρεθεί κάτω από την τέταρτη θέση μετά το μακρινό 1958. 

Γιαυτό και θα αγωνιστούν αποφασισμένοι για τη νίκη στον τελευταίον αυτό αγώνα.

Ο Κώστας Καιάφας μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας στα χέρια του περισσότερες επιλογές. Εφραίμ, Σερζίνιο, Χαραλάμπους και Αλαμπί έχουν τεθεί στη διάθεση του. Αντίθετα, εκτός παιχνιδιού ο Γιάννης Χατζηβασίλης που δέχθηκε κόκκινη, κάρτα στον αγώνα με την ΑΕΛ.


Mε προορισμό το ιατρικό κέντρο "Isokinetic" της Μπολόνια θα ταξιδέυει σήμερα ο Δημήτρης Μουλαζίμης. Ο νεαρός αμυντικός θα παραμείνει στην Ιταλία τέσσερις εβδομάδες για το τελευταίο στάδιο αποκατάστασης και επαναφοράς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον Ιανουάριο.


«Αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ερμή. Ο κόσμος της Ομόνοιας θα έχει στη διάθεσή του το πέταλο του σταδίου. 

Source : www.24sports.com.cy

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου