Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα τέσσερα ματωμένα φεγγάρια θα συμβούν σε περίπου διαστήματα έξι μηνών στις ακόλουθες ημερομηνίες: 15 Απριλίου του 2014, 8 Οκτώβρη 2014, 4 Απρίλη 2015 και 28 Σεπτεμβρίου 2015…

και το αστρολογικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αυριανή μέρα όπου προβλέπονται σεισμοί, εκρήξεις εξεγέρσεις, ατυχήματα και όλα όσα αναπάντεχα μπορούμε να ζήσουμε.

Η NASA μας λέει: «ετοιμαστείτε για ένα από τα πιο ασυνήθιστα και όμορφα φεγγάρια του νυχτερινού ουρανού. Η ολική σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα βάψει το φεγγάρι κόκκινο». Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται «ματωμένο φεγγάρι» και είναι η πρώτη από μία σειρά τεσσάρων διαδοχικών ολικών εκλείψεων. Μέσα σε ενάμισι χρόνο, η Βόρεια Αμερική θα μπορεί να δει τέσσερις φορές ματωμένο φεγγάρι. Όσο για το κόκκινο χρώμα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της έκλειψης το φεγγάρι περνά μέσα από τη σκιά της Γης, που έχει το χρώμα της ερήμου κατά τη δύση του Ηλίου. 

Την προηγούμενη φορά που βιώσαμε μία ανάλογη όψη σύμφωνα με δημοσίευμα του Myastro ήταν τον Ιανουάριο του 1934. Εκείνη τη χρονιά, ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία ως καγκελάριος της Γερμανίας, την ίδια χρονιά, το Dust Bowl, μία περίοδος μεγάλης ξηρασίας στην Αμερικανική Δύση, αφαίρεσε μεγάλες ποσότητες φυτικής γης καταστρέφοντας την παραγωγή, γεωργικές καλλιέργειες και 300 εκκατομύρια στρέμματα γης. Στις αρχές του 1934 ο Ρούσβελτ υποτίμησε το δολάριο, ενώ παράλληλα έλαβε χώρα το Gold Reserve Act, το οποίο απαγόρευε την αποθησαύριση του χρυσού, προκαλώντας αναστάτωση στην παγκόσμια οικονομία. Βρε λες; 

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ! - Σημέρα το πρωί σημειώθηκε τρίτος σεισμός μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα στην Νικαράγουα μεγέθους 5,6 βαθμών. Σεισμοί σημειώθηκαν στην Νικαράγουα και την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή. Ο αμέσως προηγούμενος σεισμός είχε μέγεθος 6,6 βαθμούς κι έγινε αισθητός μέχρι το Ελ Σαλβαδόρ και την Κόστα Ρίκα.
- Χτύπησε την Αυστραλία ο τυφώνας Ίτα επτά μέρες πριν από την εμφάνιση του Ματωμένου Φεγγαριού, προκαλώντας διακοπές στην ηλεκτροδότηση και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες χιλιάδων ανθρώπων.
- Ηφαίστειο νότια της πρωτεύουσας Κίτο του Ισημερινού εξερράγη την Παρασκευή, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σύννεφο από τέφρα, το οποίο υψώθηκε 10 χιλιόμετρα πάνω από το ηφαίστειο.
- Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τη Δευτέρα στα Νησιά του Σολομώντα.
- Την Κυριακή, ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στα Νησιά του Σολομώντα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.
- Εξέγερση των ρωσόφωνων στην πόλη του Σλαβιάνσκ. Ο Τουρτσίνοφ με τελεσίγραφο ζήτησε από τους «αυτονομιστές», να παραδώσουν τα όπλα τους ως σήμερα ώστε να μην αντιμετωπίσουν συνέπειες.
- 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε σταθμό λεωφορείων στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Νιγηρίας, της Αμπούζα, σήμερα το πρωί την ώρα αιχμής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου