Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

TIMIS KAMPANELLIS - Ο ΠΙΟ SEXY PERSONAL TRAINER ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ

Διάσημοι της Κύπρου και του εξωτερικού τον εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια. Γιατί όχι άλλωστε αφού είναι ένας από τους πιο βραβευμένους κύπριους με διεθνή αναγνώριση personal trainer αυτού του τόπου.

Ο Timis Kampenallis με το ατσαλένιο σώμα έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να κλείνει το ένα χρυσό συμβόλαιο μετά το άλλο όχι μόνο σε Κύπρο και Ελλάδα αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το βαρύ πυροβολικό της Άρσεναλ Ashley Williams ο οποίος είχε έρθει στην Κύπρο για διακοπές και ζήτησε τον Timis ως personal trainer προκειμένου να συνδυάσει holidays & προετοιμασία.
Τι όμως ετοιμάζει αυτό το διάστημα ο πιο διάσημος personal trainer της Κύπρου; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, εκτός του ότι έκλεισε πριν από λίγες μέρες καινούργιο χρυσό συμβόλαιο στην Αθήνα, όπου και θα ανακοινωθεί επίσημα εντός των ημερών ενώ μία καινούργια φωτογράφηση που ετοιμάζει είναι για εκείνον ένα μεγάλο στοίχημα ζωής.

Ο λόγος; Θα τον μάθετε σε λίγες μέρες αφού το Ok ο Τίμις το είπε γιατί υπήρχε λόγος και μάλιστα πολύ σοβαρός. O Timis το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου μόνος του να εργάζεται ως personal trainer και να κάνει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη καλή φυσική κατάσταση και σώμα ... θαύματα. Keep Walking Bro...



Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου