Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Όχι στο αίτημα έκδοσης ενταλμάτων για 5 ΕΛΑΜΙΤΕΣ είπε το δικαστήριο

Όχι στο αίτημα  έκδοσης ενταλμάτων για 5 ΕΛΑΜΙΤΕΣ είπε το δικαστήριοΜετά τη χθεσινή πολύωρη ακροαματική διαδικασία στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο αποφάσισε να απελευθερώσει τον Εκπρόσωπο Τύπου και δύο άλλα μέλη του ΕΛΑΜ, σήμερα το δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει αίτημα της αστυνομίας για τη σύλληψη 5 ακόμη μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Οι διώξεις των τριών έγιναν με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στη Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο "Πάνος Σολομωνίδης", κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με θέμα το Κυπριακό με ομιλητή τον τέως Τ/κ ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

To δικαστήριο απέρριψε σήμερα, νέο αίτημα της αστυνομίας, για την έκδοση εντάλματος σύλληψης αυτή τη φορά, εναντίον 5 προσώπων, μεταξύ αυτών και ενός υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΕΛΑΜ, τα οποία σύμφωνα με καταγγελίες είχαν συμμετοχή στα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης.

Ωστόσο σύμφωνα με πηγές, η Αστυνομία συνεχίζει να αξιολογεί πληροφορίες εναντίων των 5 προσώπων, τα οποία οδηγήθηκαν για ανάκριση, κατά τη διάρκεια της οποίας προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς, που διερευνώνται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ληφθούν περαιτέρω μαρτυρίες, οι οποίες φέρεται να εμπλέκουν τους υπόπτους στα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης, ώστε η Αστυνομία να προχωρήσει εκ νέου στην κατάθεση νέου αιτήματος στο δικαστήριο, για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης των 5 μελών του ΕΛΑΜ.

Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου