Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός με πιθανότητα βροχών

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα, μετά το μεσημέρι, μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και μετά το μεσημέρι στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και παροδικά τοπικά ως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη ενώ στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου