Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Έτσι το σεξ το θυμάσαι για πάντα! Τα σεξουαλικά φετίχ που εκτοξεύσουν τη λίμπιντο;

Στον έρωτα η φαντασία παίζει πρωταρχικό ρόλο και σου εξασφαλίζει έντονες στιγμής συγκίνησης και... οργασμών. 

Τι γίνεται όμως όταν οι απαιτήσεις της συντρόφου σου αγγίζουν τα όρια της προσωπικής σου ανοχής;


Παρότι οι άντρες θέλουν να πιστεύουν πως είναι οι πιο τολμηροί στο σεξ, οι γυναίκες έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα. Εκεί που ο σαδομαζοχισμός και τα φετίχ συναντούν τον απόλυτο εραστή, ένα είναι το σίγουρο: Αυτό το σεξ θα το θυμάσαι για πάντα.

Πανύψηλες γόβες
Όσο αρέσουν σε εσένα αρέσουν και σε εκείνη. Η θέα μιας γυναίκας πάνω σε ψηλές γόβες παραπέμπει αυτομάτως στις πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών που σημάδεψαν τα εφηβικά και μετέπειτα χρόνια στη ζωή ενός άντρα. Οι γυναίκες νιώθουν πιο θελκτικές και επιθυμητές στο κρεβάτι, ενώ οι άντρες διεγείρονται από την εξουσία που νιώθουν να τους ασκεί μια γυναίκα με γόβες. Εξάλλου, το ψηλό παπούτσι είναι αλάνθαστο σημάδι επιθετικότητας και κυριαρχίας μιας γυναίκας, όχι μόνο στη δουλειά και τη ζωή της, αλλά κυρίως στο κρεβάτι της.

Ζουμερά οπίσθια
Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κανένας άντρας δεν θέλει στο κρεβάτι του μια γυναίκα με... ανύπαρκτη την πίσω όψη της. Θέλει να τα βλέπει, να τα αγγίζει, να τα χτυπά και να τα χαίρεται όπως εκείνος θέλει. Τώρα το κατά πόσο το παιχνίδι θα «χοντρύνει» και θα τολμήσει ένας από τους δύο να προτείνει την διείσδυση, εξαρτάται από τις αντοχές και τις φαντασιώσεις του ζευγαριού.

Δέσιμο – Bondage
Πολλοί το θέλουν, λίγοι το παραδέχονται. Το δέσιμο του ενός εκ των δύο συντρόφων είναι ίσως το πιο kinky παιχνίδι του σαδομαζοχισμού. Τα δερμάτινα βοηθήματα, τα μαστίγια και ό,τι τελοσπάντων συνεπάγεται το εν λόγω παιχνίδι κυριαρχίας, συχνά θεωρούνται «βρώμικα», όμως αυτός είναι και ο λόγος που ιντριγκάρουν τόσο πολύ το μυαλό μας.

Ξύλο
Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να «ανάβει» και τους δύο εμπλεκομένους. Με άλλα λόγια αν είσαι φαν του σπορ θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι ο σύντροφός σου αρέσκεται να δέρνει ή να... τις τρώει. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξύλο στο κρεβάτι να επιβάλλεται ή να απαιτείται από τη στιγμή που αρέσει μόνο σε έναν από τους δύο.

Μπανιστήρι
Παρότι πολύ το θεωρούν πέρα για πέρα ανώμαλο, η πραγματικότητα είναι απολύτως ανατρεπτική. Πόσες φορές δεν έχουμε χαζέψει τους γείτονες να επιδίδονται σε σεξουαλικά παιχνίδια; Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που θα πετύχει ένα ζευγάρι να κάνει σεξ και θα κλείσει τα μάτια του. Αντιθέτως, στη θέα και μόνο του κινδύνου να σε πιάσουν να τους... παίρνεις μάτι ανάβεις κι εσύ ο ίδιος. Κάποιοι άνθρωποι βιώνουν λίγο πιο έντονα την ανάγκη να παρακολουθούν άλλα ζευγάρια να κάνουν σεξ και καταφέρνουν να φτάσουν στον οργασμό από τη θέα και μόνο. Εξάλλου ας είμαστε ειλικρινείς. Και οι τσόντες μια μορφή μπανιστηριού είναι. Όλοι το κάνουμε, σε όλους μας αρέσει.

- Source: http ://www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου