Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

KΡΙΟΣ Καλό θα ήταν να προσέξεις τις φιλίες σου γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται 

TΑΥΡΟΣ Οι φίλοι σου είναι κοντά, η οικογένεια σε φροντίζει και ο σύντροφος σου έχει ετοιμάσει πολλές και καλές εκπλήξεις. Απόλαυσε τες χωρίς δισταγμούς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ Διασκέδασε με φίλους. Αν είσαι ελεύθερη, είναι ο καλύτερος μήνας να αποφασίσεις να κάνεις επιτελούς μια σοβαρή σχέση 

KΑΡΚΙΝΟΣ Αν καταφέρεις να ξεφύγεις από αυτά που σε βασανίζουν και απελευθερωθείς, τότε θα το απολαύσεις πραγματικά 

ΛΕΩΝ Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Είσαι και εσύ άνθρωπος και έχεις ανάγκες. Μην το ξεχνάς. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Δρόμοι επαγγελματικοί ανοίγονται για εσένα τώρα, κυρίως εάν ασχολεισαι με το εμπόριο, όπου θα κάνεις νέες συμφωνίες 

ΖΥΓΟΣ . Προσέξτε μόνο όσοιαπό εσάς έχετε και διατηρείτε παράλληλες σχέσεις γιατί πολλά μυστικά έρχονται τώρα στην επιφάνεια. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τα δύσκολα πέρασαν και αρχίζει μια νέα περίοδος πολύ καλύτερη τουλάχιστον επαγγελματικά. Νέες προτάσεις, νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές. 

TΟΞΟΤΗΣ Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα σταθεροποιούνται από μια νέα σχέση που έρχεται στη ζωή σου 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μην επιτρέψεις στη δουλειά ανατροπές. Περίεργα παιχνίδια με συνάδελφο θα σε αναστατώσουν. Προφύλαξε τα νώτα σου. 

YΔΡΟΧΟΟΣ Επιτέλους! τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Ούτως ή άλλως είσαι και λίγο οικονόμα[ος], οπότε, θα τα πας καλά όταν θα σου έρθουν τα χρήματα. 

IΧΘΕΙΣ Η οικογένεια σου σε στηρίζει και περνάς μια πολύ καλή περίοδο κοντά στους ανθρώπου που σε αγαπούν και σε φροντίζουν, γι’ αυτό και εσύ κάνεις τα πάντα για να ανταποδώσεις την αγάπη τους αυτή.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου