Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Γεια σου Απόλλωνα! Νίκη και κορυφή

Το αυτογκόλ του Κοχ στο 87΄ έδωσε μεγάλη νίκη στον Απόλλωνα επί της Ζυρίχης με 3-2 και οι πρώτοι τρεις βαθμοί στον όμιλο είναι γεγονός.

- Μεγάλο παιχνίδι για τους παίκτες του Απόλλωνα που κατέθεσαν ψυχή και δεν τα παράτησαν πάρα το γεγονός ότι είδαν το υπέρ τους 2-0 (Παπουλής,Γκουγιόν) να γίνεται 2-2 στα πρώτα στάδια του δευτέρου μέρους.

- Η Ζυρίχη είχε την κατοχή ο Απόλλωνα, με τους Στυλιανού, Αντράντε και Ρέζεκ ως κορυφαίους, πήρε τη νίκη. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Γκουγιόν και Τσικαουί.

- Στο άλλο παιχνίδι Γκλάντμπαχ και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 1-1 με τον Απόλλωνα να βρίσκεται τώρα στην κορυφή.



Α΄ Μέρος

Ιδανικό σενάριο στο πρώτο ημίχρονο για τον Απόλλωνα με τους «κυανόλευκους» να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0. Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου αιφνιδίασε τους Ελβετούς και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Παπουλή έπειτα από ωραία πάσα του Ρέζεκ.

Η Ζυρίχη ήταν η ομάδα που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια και γυρόφερνε την περιοχή του Βάλε. Στο 28ο λεπτό ο Τσικαουί σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Βάλε, ενώ ο Απόλλωνας απάντησε με την ευκαιρία του Παπουλή στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ο Απόλλωνας έτρεξε στην κόντρα και στο 40ο λεπτό διπλασίασε τα γκολ του με δυνατό σουτ του Γκουγιόν έξω από την περιοχή.

Το LIVE του αγώνα.

Β΄ Μέρος

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Απόλλωνα που είδε μέσα σε λίγα λεπτά να γκρεμίζεται ότι έκτισε μέχρι στιγμής. Στο 50ο λεπτό ο Ρίκαν μείωσε σε 2-1 με κοντινό σουτ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γιαπί με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Προηγουμένως ο Απόλλωνας είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μεριέμ αλλά το σουτ του σταμάτησε σε αμυντικούς της Ζυρίχης. Μετά από αυτή την εξέλιξη το παιχνίδι πήρε ένα γρήγορο ρυθμό, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, με τους Ελβετούς να δείχνουν ομάδα που αρέσκετε στη κατοχή της μπάλας.

Παρόλα αυτά οι Στυλιανού και Αντράντε έκανε τεράστιο παιχνίδι και ο «δαιμόνιος» Ρέζεκ που κυνήγησε τη φάση στο 87΄ είδε τον Κοχ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να γίνεται το 3-2 για τον Απόλλωνα.

Ο κόσμος βοήθησε τα μέγιστα στη προσπάθεια των παικτών που δέχθηκαν πίεση στα τελευταία στάδια του αγώνα αλλά άντεξαν και πανηγύρισαν στο τέλος μια σπουδαία επιτυχία.



ΑΠΟΛΛΩΝ: Bάλε, Ρομπέρ, Στυλιανού (90΄ Αγγελής), Αντράντε, Μερκής Γκουγιόν, Μεριέμ, Χαμντανί (67'Toυράμ), Σανγκόι (78'Λόπες), Ρέζεκ, Παπουλής.

ΖΥΡΙΧΗ: Ντα Κόστα, Τζιμσίτι, Κοχ, Κεσόγιεβιτς, Τσιουμέντο, Τσικαουί, Ρίκαν, Κουκέλι, Σονμπέχλερ, Γιάπι, Τσερμιτί (67'Ετουντί).

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου