Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Βροχές και καταιγίδες προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία το απόγευμα!

Ασθενής, σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα παράλια. 

Νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές. 

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά και νότια το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά δυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα προσήνεμα, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το απόγευμα πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο εσωτερικό και στα ορεινά και μικρή άνοδο στα παράλια.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου