Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Μπαρτσελόνα ακόμα αναλύουν την αμυντική συμπεριφορά του ΑΠΟΕΛ

Αυτή είναι η αλήθεια. Μετά τη στενή νίκη της Μπαρτσελόνα, παρατηρητές και άνθρωποι που ασχολούνται με την Μπαρτσελόνα έσπευσαν να γράψουν για το παιχνίδι και να παρουσιάσουν με την δική τους οπτική γωνία, το τι είδαν στο Καμπ Νου.

Σε συνέχεια του δημοσιευμάτων που καθημερινά σας παραθέτει η ιστοσελίδα μας, πάμε να δούμε την τεχνική ανάλυση του αγώνα Μπαρτσελόνα - ΑΠΟΕΛ από τον Rob Brown.

Η ανάλυση:

H Μπαρτσελόνα έχει επικριθεί από κάποιους παρατηρητές για το γεγονός πως κέρδισε μόνο με 1-0 αλλά αυτή ήρθε μέσα από μια ελεγχόμενη προετοιμασία που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος και το γεγονός πως κέρδισε μόνο με ένα γκολ, αυτό κολακεύει τους φιλοξενούμενους, όπως βέβαια και το γεγονός πως δεν δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Μετά από αυτό το παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει πιο σοβαρά όλους τους αντίπαλους.

Η πιο αξιοσημείωτη πτυχή ήταν η απόδοση της Μπαρτσελόνα στην επίθεση. Οι επιθετικοί πίεζαν παερισσότερο όταν ο ΑΠΟΕΛ προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι με μακρινές μπαλιές. Το ΑΠΟΕΛ έπαιξε άμυνα με αφοσίωση και οι τέσσερις αμυντικοί δεν έχασαν την ισορροπία τους, ούτε και έβγαιναν μπροστά αν δεν τους πλησίαζε ο επιτιθέμενος της Μπαρτσελόνα.

Έκανε τρεις επιθέσεις το δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ. Γενικα, είναι προς τιμή του ΑΠΟΕΛ της στρατηγικής και της συγκέντρωσης του που αν και οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο, δεν έβρισκαν ξεκάθαρες ευκαιρίες. Η Μπαρτσελόνα είχε το 72% της κατοχής αλλά μόνο έξι σουτ στο στόχο, κάτι που δείχνει την αμυντική ανθεκτικότητα του ΑΠΟΕΛ. Αυτό δείχνει πόσο δύσκολοι ήταν οι επισκέπτες.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου