Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Πανικός σε πάρτι στο Λος Άντζελες - Πυροβόλησαν τον Chris Brown

Πανικός σε πάρτι στο Λος Άντζελες - Πυροβόλησαν τον Chris BrownΠανικός επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής σε πάρτι στο Λος Άντζελες όπου οικοδεσπότης ήταν ο Κρις Μπράουν.  

Ο ράπερ έγινε στόχος ενόπλων χωρίς όμως να τραυματιστεί, αντίθετα με τρεις άλλους θαμώνες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.    

Στο βίντεο που υπάρχει φαίνεται η στιγμή που ο 49χρονος μουσικός παραγωγός Σουτζ Νάιτ μεταφέρεται με φορείο σε ασθενοφόρο και από εκεί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.  

Ο Νάιτ πυροβολήθηκε δυο φορές, μια στο στομάχι και μια στο χέρι μέσα σε νυκτερινό κέντρο όπου έκανε πάρτι ο γνωστός 25χρονος ράπερ Κρις Μπράουν και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.  

Οι δρόμοι γύρω από το νυχτερινό κέντρο αποκλείστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.   Προηγουμένως είχαν ριχτεί τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί μέσα στο κλαμπ.  

Στο πάρτι ήταν ακόμη ο σταρ των Μπλακ Αιντ Πις, Apple De Ap που δήλωσε ότι άκουσε τέσσερις πυροβολισμούς μέσα στο κλαμπ, αλλά και ο Τζάστιν Μπίμπερ.  

Το κλαμπ που φέρνει τη νυκτερινή ζωή της Νέας Υόρκης στο Λος Αντζελες είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους σταρ του Χόλυγουντ και της αμερικανικής μουσικής.  

Μεταξύ των θαμώνων του είναι μάλιστα και η πρώην του Μπράουν, Ριάνα αλλά και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.  

Πηγή: star.gr - like.philenews.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου