Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Μετά την τροποποίηση και ψήφιση της σχετικής νομοθεσίας για τη βία στα γήπεδα αυτή τέθηκε άμεσα σε εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, 31χρονος από χωριό της επαρχίας Λεμεσού, συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο. 

Ο συλληφθείς φέρεται να εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μόσχας στις 21/8/2014.

 Η Αστυνομία καταχώρησε άμεσα την υπόθεση και αυτός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο τον άφησε ελεύθερο υπό τους πιο κάτω όρους.

 · Να καταβάλει προσωπική εγγύηση ύψους €1,000

 · Να παραδώσει τα ταξιδιωτικά και άλλα έγγραφά του στις Αρχές 

· Το όνομά του να τοποθετηθεί στον κατάλογο προσώπων που απαγορεύεται η έξοδός τους από τη Δημοκρατία 

Επίσης, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται στον 31χρονο να εισέρχεται σε οποιοδήποτε αθλητικό χώρο για να παρακολουθήσει οποιοδήποτε αγώνα ή εκδήλωση μέχρι την περάτωση της παρούσας υπόθεσης.

 Επιπρόσθετα, σε ό,τι αφορά ποδοσφαιρικούς ή άλλους αγώνες του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού, το δικαστήριο διέταξε όπως 10 λεπτά πριν από την έναρξη του οποιουδήποτε αγώνα, να εμφανίζεται στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής του όπου θα παραμένει μέχρι τη λήξη του αγώνα. Η υπόθεση έχει οριστεί για εκδίκαση στις 28/8/2014.

- Source : www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου