Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ορκίζονται οι νέοι στο ΚΕΝ Πάφου – Πως η τροχαία θα ρυθμίσει την κίνηση

Στις 09:00 το πρωί πραγματοποιείται στην Πάφο η τελετή ορκωμοσίας για τους οπλίτες του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Πάφου της 2014 Β ΕΣΣΟ, στο στρατόπεδο «Ευαγόρα Παλληκαρίδη».


Η Τροχαία Πάφου εκπόνησε σχέδιο δράσης που θα εφαρμόσει σήμερα κατά την ώρα προσέλευσης χιλιάδων συγγενών από το ΚΕΝ Πάφου στην Αναρίτα για την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων.

Την τελετή στο μεγαλύτερο ΚΕΝ της Εθνικής Φρουράς θα παρακολουθήσουν περίπου 7,000 πολίτες, οι οποίοι θα προσέλθουν στο ΚΕΝ από ολόκληρη την Κύπρο αφού στο ΚΕΝ Πάφου έχουν καταταγεί νεοσύλλεκτοι από όλες σχεδόν τις Επαρχίες και κυρίως τις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου.

Η Τροχαία Πάφου καλεί τους οδηγούς να συνεργάζονται με τους τροχονόμους και τους εθνοφρουρούς που επίσης θα εκτελούν τροχονομικά καθήκοντα και να έχουν υπομονή ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία του κοινού.

Τα μισά οχήματα θα σταθμεύσουν εντός του στρατοπέδου και τα υπόλοιπα σε χώρους που έχουν διαμορφωθεί εκτός του στρατοπέδου ενώ κατά την αποχώρηση όλα τα οχήματα θα κατευθυνθούν προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου μέσω τριών διαφορετικών κατευθύνσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας μετά την τελετή της ορκωμοσίας θα δοθεί 48ωρη άδεια στους νεοσύλλεκτους οπλίτες, η οποία θα λήξει στις 4 Αυγούστου.

ΚΥΠΕ

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου