Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - Οπαδοί κατά των Γκλέιζερ

Η ήττα της Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα της Premier League κόντρα στη Σουόνσι φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς της ομάδας, που έχουν ήδη οργανώσει κίνημα στα social media ζητώντας την απομάκρυνση των Γκλέιζερ!

Η Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα από την Σουόνσι στην πρεμιέρα της Premier League, απογοητεύοντας χιλιάδες οπαδούς της που ήλπιζαν σε ένα θετικό ξεκίνημα με τον Φαν Χάαλ στον πάγκο.

Όπως δήλωσε και ο Ολλανδός τεχνικός μετά το ματς, η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και ειδικά στην αμυντική της γραμμή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου παίκτη.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχουν ακουστεί τα ονόματα των Βιδάλ, Μπενάτια, Ρόχο, Χούμελς και Ντι Μαρία,ωστόσο κανένας τους δεν έχει υπογράψει με το σύλλογο και η Premier League έχει ήδη αρχίσει!

Αυτό ασφαλώς και δεν αρέσει στους φιλάθλους των "κόκκινων διαβόλων" που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Από το βράδυ της Κυριακής (17/8), έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία στα social media απαιτώντας από τους ιδιοκτήτες της ομάδας, την οικογένεια Γκλέιζερ να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο μάλιστα, έχει γίνει το τρίτο πιο πολυσυζητημένο θέμα στο twitter (με το trend #GlazersOut) και αναμένεται να ανέβει κι άλλο καθώς όλο και περισσότεροι συμμετέχουν στη μαζική εκστρατεία που οργανώνεται.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου