Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ομόνοια: Προσοχή στα στημένα!

Από τη στιγμή της κλήρωσης των πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ η Ομόνοια γνώριζε ότι θα εύρισκε μπροστά της μια αντίπαλο σαφώς υπέρτερης δυναμικής από τις Μπούντουτσνοστ και Μέταλουργκ Σκοπίων. Το «τριφύλλι» ήξερε εξ αρχής ότι απέναντι στην Ντινάμο Μόσχας θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο λάθη και απροσεξίες, προκειμένου να υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους.

Το επιμέρους δεδομένο που έχει προστεθεί εσχάτως στο φάκελο «Κατασκοπία-Ανάλυση» της ρωσικής ομάδας αφορά τον Ματιέ Βαλμπιενά. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός είναι εγνωσμένης αξίας, ωστόσο υπήρχε ένα ερωτηματικό για την ταχύτητα προσαρμογής του στην ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ. Τα πρώτα δείγματα, ωστόσο, συντείνουν ότι για ακόμη μια φορά η ποιότητα θα επιβληθεί άμεσα.

Στα δύο παιχνίδια των Μοσχοβιτών, στα οποία ο Βαλμπιενά ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, το σενάριο ήταν απαράλλακτο: δύο ασίστ από στημένες μπάλες, δύο -εκτός έδρας- νίκες (απέναντι σε Ούφα και Άρσεναλ Τούλα) για την προσεχή αντίπαλο της Ομόνοιας. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να προσέξουν να μη δώσουν αχρείαστες στατικές φάσεις στην Ντινάμο και, οσάκις συμβεί αυτό, στενό μαρκάρισμα του Κουράνι.

Ο Γερμανός επιθετικός είναι μέχρι στιγμής ο μεγάλος ωφελημένος της έλευσης του Βαλμπιενά, καθώς έχει αξιοποιήσει ήδη δύο από τις στημένες μπάλες του Γάλλου, φτάνοντας τα έξι τέρματα σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια της ομάδας του. 


Source : www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου