Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Το σκυλάκι που πέταξαν στον κάδο σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων στον Πρωταρά, ο Μπίλι, πέθανε!

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η κλινική Medvets Veterinary, ανακοίνωσε τον θάνατο του άτυχου Μπίλι.

Το σκυλάκι έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα το πρωί, ενώ ο θάνατος φαίνεται να προήλθε ύστερα από ψηλό πυρετό που παρουσίασε χθες βράδυ, δύσπνοια καθώς και καρδιακή αρρυθμία.

Ο Μπίλι πέθανε ήρεμα καθώς βρισκόταν σε κόμμα.

Δείτε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε από την κλινική:



Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η ιστοσελίδα tothemaonline.com, δυο υπάλληλοι, ένας Κύπριος και ένας αλλοδαπός, μετά από εντολή του διευθυντή ξενοδοχείου στην περιοχή του Πρωταρά, που φαίνεται τον ενοχλούσε η παρουσία του αδέσποτου, έδωσε εντολή στους δυο άντρες να το πιάσουν και να το ξεφορτωθούν

Αυτοί με την σειρά τους καταδίωξαν το σκυλάκι και όταν τελικά κατάφεραν να το αρπάξουν, χωρίς συναίσθηση και ντροπή για την πράξη τους την έριξαν ζωντανή μέσα στην μηχανή σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων. Για κακή τους τύχη όμως, τουρίστες που ήταν κοντά στο περιστατικό έγιναν μάρτυρες αυτής της αποκρουστικής και βάρβαρης συμπεριφοράς από μερους τους και έτρεξαν να σώσουν τον Μπίλι.

Το άτυχο σκυλάκι κραύγαζε απελπισμένα ενώ οι τουρίστες έντρομοι και συγχυσμένοι κατάφεραν μαζί με ιδιωτικό κτηνίατρο να περισώσουν το αθώο πλάσμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κόσμος Διαμαρτυρόταν Για Την Κακοποίηση Του Σκύλου Στο Γνωστό Ξενοδοχείο Και Η Διευθύντρια Τους Βιντεογραφούσε - Βίντεο



LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
FOLLOW US ON TWITTER ΕΔΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου