Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Χαμός στον αυτοκινητόδρομο! 65χρονος οδηγούσε αμέριμνος στο αντίθετο ρεύμα για 25 λεπτά

Αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση 65χρονου έθεσε σε άμεση κινητοποίηση τα μέλη της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα οδικά δυστυχήματα στον αυτοκινητόδρομο από τον οποίο διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες οχήματα.

Γύρω στις 9 το βράδυ χθες, μέλη της Τροχαίας Πάφου, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο επικίνδυνα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Το εν λόγω όχημα ανακόπηκε λίγο αργότερα, κοντά στο Πισσούρι, αφού κινήθηκε για 25 λεπτά στο αντίθετο ρεύμα, και από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι οδηγείτο από 65χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Λεμεσού, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο 65χρονος συνέχιζε «αμέριμνος» την πορεία του, παρά τις προειδοποιήσεις των έκπληκτων οδηγών που ξαφνικά έβλεπαν ένα αυτοκίνητο να κινείται καταπάνω τους.

Επίσης, στο εν λόγω όχημα επέβαινε και γυναίκα από το Βιετνάμ, η οποία δεν είχε στην κατοχή της οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά της και συνελήφθη για εξακρίβωση των στοιχείων της.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου ο 65χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η γυναίκα τέθηκε υπό κράτηση.

newsit.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
FOLLOW US ON TWITTER ΕΔΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου