Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΤΡΕΛΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ

Φωτιά πήρε τοTwitter και το Instagram με την νίκη της Εθνικής Ελλάδοςκαι την πρόκριση της στους 16 καλύτερους του κόσμου.

Ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θάνος Πετρέλης και τόσοι άλλοι πανηγύρισαν μέσω Twitter την πρόκριση της γαλανόλευκης αγαπημένης ομάδας στους «16» του Μουντιάλ!

Πρώτη και καλύτερη η Ελένη Φουρέιρα η οποία ''ανέβασε'' στο Instagram τον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά πρωταγωνιστής του χθεσινού θριάμβου λίγο μετά το γκολ, όπου στην φωτογραφία σχηματίζει μια καρδιά με τα χέρια του.

Ξετρελαμένη και η Δέσποινα Βανδή. ''Για άλλη μια φορά "impossible is nothing'! Μπράβο στην Εθνική μας!'', έγραψε και τα like έπεφταν βροχή.
Όλα τα λεφτά η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Θεοφάνους, όπου δείχνει τον Ζορμπά έχει πάρει την θέση του αγάλματος του Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το ζευγάρι Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή, έγραψαν στο Twitter ''μπράβο ρε παλικάρια'' ο τραγουδιστής, ''μπράβο στην Εθνική μας!!! Σκίσαμεεεεεε! η τραγουδίστρια.
Με το λατρεμένο του χιούμορ ο Σάκης Ρουβάς tweet-αρε το παρακάτω ''Αν έχανε το πέναλτι ο Σαμαράς θα έπεφτε η κυβέρνηση'' και να σου το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου ''τρέλλλλλααααααααααααααα Ελλάς.

Και να ταν μόνο αυτοί! Βροχή συγχαρητηρίων και μπράβο επίσης από τους Φανή Δρακοπούλου, Σπύρος Χαριτάτος, Τάκης Ζαχαράτος, Δέσποινα Ολυμπίου, Μαίρη Συνατσάκη, Γιώργος Σαμπάνης, Θάνος Πετρέλης και Σίσσυ Χρηστίδου. 

Πανικός και στα ξένα ΜΜΕ για την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014.
Οι περισσότεροι αναφέρουν ''ήρωα'' τον Γιώργο Σαμαρά αφού το γκολ του έστειλε την Εθνική Ελλάδος στους 16 καλύτερους του κόσμου. 

Αναλυτικά τα ξέμα ΜΜΕ:Daily Star: Οι Έλληνες αναμετρώνται με την Κόστα Ρίκα μετά το πέναλτι της τελευταίας στιγμής από τον Σαμαρά.
UEFA: Ο Σάμαρης κι ο Σαμαράς έδωσαν την πρόκριση στην Ελλάδα
BBC: Η Ελλάδα προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά, με μία δραματική νίκη απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού.
bbvcxcv
The Telegraph: Ο Σαμαράς έσπασε τις καρδιές των Ιβοριανών με πέναλτι στο φινάλε
Daily Mail: Ελλάδα είναι η λέξη! Ο Σαμαράς έσπασε τις καρδιές των Ιβοριανών με ένα δραματικό πέναλτι της τελευταίας στιγμής, που σφράγισε μία ιστορική πρόκριση στους «16».
Daily Express: Ο Σαμαράς στέλνει την Εθνική στους «16» καθώς οι «ελέφαντες» αποχαιρετούν το Παγκόσμιο Κύπελλο

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου