Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

"Αντί GAY PRIDE" ετοιμάζει χριστιανική οργάνωση με τη συμβολή του μοναστηριού Σταυροβουνίου!

Αντί GAY PRIDE, ετοιμάζει η οργάνωση ΠΑ.Χ.Ο.Κ, η οποία μοίρασε φυλλάδια σε εκκλησίες την Κυριακή, ενημερώνοντας για την εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ομοφυλοφιλία.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, το Παγκύπριο Χριστιανικό Ορθόδοξο Κίνημα, όπως ονομάζεται, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας εκφράζοντας την «αγανάκτηση και αντίθεση» τους στο Cyprus Gay Pride, στις 31 Μαΐου.

Μάλιστα, ούτως ώστε να ενισχύσουν τις απόψεις τους περί ομοφυλοφιλίας και για να δικαιολογήσουν την εκδήλωση διαμαρτυρίας τους, παραθέτουν στην ανακοίνωση αποσπάσματα από την Παλαιά Διαθήκη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των μελών του ΠΑ.Χ.Ο.Κ, είναι επιστημονικά ατεκμηρίωτη η ομοφυλοφιλία, μιας και διακεκριμένοι επιστήμονες απορρίπτουν τελείως την «προπαγάνδα της τάχα έμφυτης διαφορετικότητας των ομοφυλοφίλων», ενώ αναφέρουν επίσης ότι οι ΛΟΑΤ επιχειρούν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά, ευθύνονται για την έξαρση ασθενειών και της χαλάρωσης των ηθικών αρχών.

Επιπλέον, ονομάζουν τη διαμαρτυρία τους ως διαμαρτυρία «αγάπης», όπου με βάση αυτήν ο «πάσχων» (ΛΟΑΤ) να αναγνωρίσει το μέγεθος της αμαρτίας του να ανανήψει και να οδηγηθεί στην μετάνοια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, θα παραστούν μοναχοί από το μοναστήρι Σταυροβουνίου. Η οργάνωση καλεί τους «αδελφούς Χριστιανούς», να ανταποκριθούν στο προσκλητήριο διαμαρτυρίας.







- Source : http://www.tothemaonline.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου