Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Εκπρόσωπος: Να σταματήσουν οι φήμες για Συνεργατισμό – Τρ.Κύπρου

Πρέπει να σταματήσουν όλες οι φήμες και να εργαστούμε όλοι μαζί έτσι, ώστε να πετύχουμε την ανάκαμψη της οικονομίας, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς σε σχέση με φήμες που κυκλοφορούν για το Συνεργατισμό και για την Τράπεζα Κύπρου.

Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί, η Κυβέρνηση, τα κόμματα, οι κοινωνικοί φορείς, ο επιχειρηματικός κόσμος και ο κυπριακός λαός έτσι ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις σημερινές προκλήσεις, ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του για τα θέματα της οικονομίας, στο περιθώριο επίσκεψής του στο ΚΥΠΕ.

“Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τομέα αυτό. Ο κόσμος περνά μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Πρέπει να εργαζόμαστε πολύ σκληρά στον τομέα αυτό και να λέμε όσο λιγότερα γίνεται”, ανέφερε.

Ερωτηθείς για τις φήμες που κυκλοφορούν για το Συνεργατισμό και για την Τράπεζα Κύπρου, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως όλες αυτές οι φήμες θα πρέπει να σταματήσουν.

“Δεν μπορούμε να διαχωρίζουμε το Συνεργατισμό από τις τράπεζες ή από την κυπριακή οικονομία, Ολοι εξαρτόμαστε ο ένας από τον άλλο. Η προσπάθεια είναι κοινή και για αυτό θα πρέπει να σταματήσουν όλες οι φήμες και να εργαστούμε όλοι μαζί έτσι ώστε να πετύχουμε την ανάκαμψη της οικονομίας”, επεσήμανε.

Source : www.ikypros.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου