Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - «Άρχισε ο προγραμματισμός»

Για τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου κάνει λόγο σε δελτίο τύπου της η ποδοσφαιρική εταιρεία του Απόλλωνα. Προτεραιότητα στα συμβόλαια που λήγουν.

Η ανακοίνωση:
«Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων άρχισε ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ήδη ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Χριστάκης Χριστοφόρου σε συνεννόηση με τον ισχυρό άντρα του συλλόγου κ. Νίκο Κίρζη άρχισαν την όλη διαδικασία, δίνοντας προτεραιότητα στους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ροστερ τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν τις επόμενες ημέρες.

Επί της παρούσης τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί μετά σιγουριάς, ωστόσο είναι σίγουρο ότι η διοίκηση θα κάνει αυτό το οποίο πρέπει στο μετρό πάντοτε των δικών της οικονομικών δυνατοτήτων.

Είναι ξεκάθαρο ότι τους κανόνες θέτει η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο η οποία τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιήσει στους ποδοσφαιριστές συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις, αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να εισέλθει σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία θα κάνουν το αυτονόητο ενισχύοντας την ομάδα σε τέτοιο βαθμό, έτσι ώστε τη νέα περίοδο 2014-2015 να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση και των δυο εγχώριων τίτλων.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ»

Source : www.24sports.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου