Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στην Κύπρο για το Cyprus Madwalk by Gliss

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, το Cyprus Madwalk by Gliss, το πρώτο fashion music project που έγινε ποτέ στην Κύπρο έρχεται κι οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. 
Το must.com.cy δεν σταματά να σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη γύρω από το μεγάλο event.

Η 12η Ιουνίου πλησιάζει και οι προετοιμασίες για το show συνεχίζονται. Τι κι αν οι υπεύθυνοι κρατάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό τις πληροφορίες για τη μεγάλη βραδιά; Η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη.


Εδώ και μέρες έχει γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης γύρω από το όνομα ενός ακόμη καλλιτέχνη που θα εμφανιστεί στη σκηνή του Cyprus Madwalk by Gliss. Η αγωνία τελείωσε, έφτασε η στιγμή να μάθουμε ποιος κρύβεται πίσω από την εμφάνιση έκπληξη ειδικά για τη μεγάλη βραδιά.


Πρόκειται για τον Κύπριο καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος ετοιμάζει ένα performance έκπληξη αποκλειστικά για το event. Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός των επιτυχιών, ο άνθρωπος των βραβείων και των διακρίσεων, ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του κι όχι μόνο καταφθάνει στην Κύπρο για χάρη του Cyprus Madwalk by Gliss. Τα τραγούδια που ερμηνεύει ο ίδιος μας συντροφεύουν εδώ και χρόνια ενώ άλλα τόσα που σιγοτραγουδάμε φέρουν την δική του υπογραφή. Ένα είναι σίγουρο. Πως ο Μιχάλης θα στήσει το δικό του «Πάρτι» πάνω στη σκηνή κι εμείς θα ακολουθάμε με τα «Χέρια Ψηλά».

source: http://www.must.com.cy


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου