Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μπούκαραν σε σπίτι στην Πάφο και έδειραν 26χρονο – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Συνελήφθησαν σήμερα με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα από την Καλλέπεια της Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και παράνομης εισόδου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, ιδιοκτήτης κατοικίας στην Καλλέπεια κατήγγειλε χθες στις 23:00 στον Αστυνομικό Σταθμός Στρουμπίου ότι δύο πρόσωπα επιτέθηκαν και χτύπησαν με τα χέρια τους το γιο του, ηλικίας 26 ετών, στο σπίτι τους και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Ο 26χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και στη συνέχεια αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη δύο προσώπων, επίσης, από την Καλλέπεια, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της φαίνεται πως η αιτία του επεισοδίου ήταν προσωπικές διαφορές μεταξύ του 26χρονου και των δύο προσώπων που φέρονται να του επιτέθηκαν. 
source: http://www.tothemaonline.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου