Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Συγγνώμη δεν δεχόμαστε ψιλά»! Απίστευτο περιστατικό στο Γενικό Νοσοκομείο – Ντρόπιασαν 60χρονο γιατί τους πλήρωσε με κέρματα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δεν δέχονται ψιλά για πληρωμή εγγραφής.  Θυμό και αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός που διαδραματίστηκε ανάμεσα σε λειτουργό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και σε 60χρονο Κύπριο ασθενή, ο οποίος θέλησε να πληρώσει την εγγραφή του και η απάντηση που έλαβε ήταν πως «δεν δεχόμαστε ψιλά κύριε, κανένας συνάδελφος δεν τα δέχεται».

Το περιστατικό έγινε πριν λίγες μέρες, στο ουρολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Συγκεκριμένα ο 60χρονος επισκέφτηκε το νοσοκομείο και τη στιγμή που θα πλήρωνε τα νοσήλιά του (εγγραφή κ.ο.κ) η λειτουργός του ζήτησε το ποσό των 8 ευρώ.

Ο 60χρονος έβγαλε από το πορτοφόλι του 2 κέρματα των 2 ευρώ καθώς και ψιλά για τα υπόλοιπα 4 ευρώ. Όταν τα παράδωσε στην αρμόδια λειτουργό για να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, η εν λόγω κυρία του είπε ότι δεν δέχεται ψιλά όπως και κανένα άλλο τμήμα στο νοσοκομείο. Το πρόσωπο που είδε την ιστορία να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του περιγράφει στο themaonline ότι « ο άνθρωπος ντράπηκε, ένιωσε προσβεβλημένος και ντράπηκα και εγώ στη θέση του». «Τελικά», συνεχίζει, «τον είδα να επιστρέφει με ένα χαρτονόμισμα, το οποίο δεν ξέρω αν δανείστηκε από κάπου ή αν άλλαξε τα ψιλά του σε χαρτονόμισμα». Η περιγραφή του πολίτη για το γεγονός που έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας έκλεισε με την ερώτηση «Μα καλά, όποιος έχει ψιλά στο πορτοφόλι του, δεν μπορεί να τα αξιοποιήσει για την υγεία του;» 
source: http://www.tothemaonline.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

1 comments:

  1. EPIDI AFTI I KARGIOLA POU KATHOTANE STO OUROLOGIKO VARGIOTAN NA METRISI TA PSILA ( MIN DIAKOPSOUME KAI TO XISIMO TON ARXIDION MAS METAXI DOULIAS ) DEN DEXONTE PSILA .... TA PSILA PROS PLIROFORIAS SOU KIRIA KARGIOLA TOU OUROLOGIKOU INE LEFTA TA OPIA I KYPRIAKI KIVERNISI DEXETE KAI KINITE ME AFTA .... SOU EFXOME NA PETHENIS TIS DIPSAS KAI NA MIN PERNI KANENAS TA 50CENT SOU SE PSILA GIA NA SOU DOSI NERO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή