Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Εγχείρηση στην καρδιά έκανε ο Christiano Ronaldo

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.
Ο λόγος για τον ChristianoRonaldo, που εκτός από το να μαγεύει την στρογγυλή «θεά», ξέρει και να μαγνητίζει τα βλέμματα των γυναικών.

Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να μην είναι καν γνωστός, αν η μοίρα του... έπαιζε διαφορετικό παιχνίδι. Όπως αποκάλυψε η μητέρα του, οι γιατροί του διέγνωσαν, σε ηλικία 16 ετών, ταχυκαρδία, για την οποία ήταν απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να εξελίξει την καριέρα του στα γήπεδα.

«Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ, με προειδοποίησαν για το πρόβλημα και υπέγραψα τα έγγραφα που ενέκριναν τη θεραπεία του. Υποβλήθηκε σε επέμβαση καυτηριασμού με λέιζερ. Ήταν στο χειρουργείο από το πρωί έως το απόγευμα. Ανησύχησα επειδή υπήρχε πιθανότητα να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η θεραπεία πήγε καλά και έπειτα από μερικές μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις. Τρόμαξα πολύ, αλλά δεν αποκλείεται η επέμβαση να τον βοήθησε να γίνει ακόμα πιο γρήγορος, αφού τότε η καρδιά του χτυπούσε γρήγορα, όταν δεν έτρεχε», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του σε βρετανικό μέσο.

source: www.tothemaonline.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου