Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Έγινε το "Έλα να δεις" - Κριτής Your Song «Όταν ο πατέρας σου και η αδελφή σου με έβριζαν…» - Tραγουδιστής «Να μην τους πιάνεις στο στόμα σου» (VIDEO)



Ο Μικρούτσικος ζήτησε από την κριτική επιτροπή να σχολιάσει την τοποθέτηση του διαγωνιζόμενου ότι είναι αδικημένος… Η κουβέντα όμως μετατράπηκε σε ομηρικό καβγά, με απειλές για αποχώρηση και βαρύγδουπες δηλώσεις «Τον πατέρα μου και την αδελφή μου να μην τους πιάνεις στο στόμα σου».

Ο Μάριος Πετρίδης απείλησε μέχρι και να αποχωρήσει από το Your Song, όταν η Εύη Δρούτσα του ζήτησε το λόγο για τα όσα γράφει στο διαδίκτυο και όσα λέει στην κάμερα του talent show.





Τότε η Εύη Δρούτσα έκανε αναφορά στις βρισιές που δέχτηκε από τον πατέρα, αλλά και την αδελφή του. Από τον πρώτο live και από την αδελφή του διαδικτυακά.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν τουλάχιστον ανεκδιήγητος. Ο Μάριος Πετρίδης ζητησε από την Εύη Δρούτσα να περιοριστούν τα σχόλια στο άτομό του. Όμως η κριτής  έξαλλη μίλησε έξω από τα δόντια " Ο πατέρας σου δεν περιορίστηκε σε σένα, εμένα έβριζε...από την μπάρα". Για να πάρει ως απάντηση από τον Πετρίδη ''Ούτε στον πατέρα μου να αναφέρεστε. Σας φέρθηκε όπως σας άξιζε". Και συνέχισε ''Την αδελφή τη Χρύσα και τον πατέρα μου δεν θα τον πιάνει καμία Δρούτσα.. Την αδελφή μου εσείς να μην την ξαναπιάσετε στο στόμα σας. Να βάζετε το σταυρό σας πρώτα. Προτού μιλήσετε για ανθρώπους καλλιτεχνάρες που έχουν φτύσει αίμα στο καλλιτεχνικό στερέωμα''.

Ο διάλογος που ακολουθεί αξίζει να τον δείτε και να σχηματίσετε τη δική σας άποψη για τη συγκεκριμένη κόντρα.





Όταν έπεσαν οι τόνοι, η Εύη Δρούτσα εμμέσως πλην σαφώς γι ακόμα μια φορά τόνισε ότι ο Μάριος Πετρίδης βλέπει φαντάσματα και νομίζει ότι η κριτική επιτροπή έχει πρόβλημα μαζί του. Κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει μιας και ο τραγουδιστής προτού ερμηνεύσει το σόλο του στο 6ο live μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής δήλωσε ότι νιώθει αδικημένος από την κριτική επιτροπή, αφού αισθάνεται ότι είναι εχθρικά προδιατεθιμένος απέναντί της.



Πηγή: newsit.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου