Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Αντιπαραβολή τραπεζικών καταλόγων με εντολή Γιωρκάτζη

Αντιπαραβολή τραπεζικών καταλόγων με εντολή ΓιωρκάτζηΕντολή για αντιπαραβολή των καταλόγων των πράξεων Λαϊκής και Τράπεζας Κύπρου κατά την κλειστή περίοδο, έδωσε η Διοικητής της Κεντρικής, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Όπως αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας, Αλίκη Στυλιανού, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο η κ. Γιωρκάτζη, έδωσε εντολή να γίνει αντιπαραβολή των καταλόγων πράξεων, που είχαν σταλεί στην Τράπεζα Κύπρου και την Λαϊκή, σχετικά με τις εγκρίσεις που είχε δώσει κατά την κλειστή περίοδο το αρμόδιο τμήμα της Κεντρικής.

Η κ. Στυλιανού ανέφερε, ότι κατά την περίοδο μεταξύ του πρώτου και δεύτερου Eurogroup, Κεντρική Τράπεζα έδινε επιλεκτικές εξουσιοδοτήσεις πληρωμών, που αφορούσαν κυβερνητικές υπηρεσίες, οργανισμούς, συστημικά θεσμικά όργανα και για ανθρωπιστικούς λόγους.

Όπως είπε, το τμήμα συστημάτων πληρωμών της Κεντρικής, βρισκόταν σε συνεννόηση με την Τρόικα και έδινε εξουσιοδοτήσεις πληρωμών για πολύ συγκεκριμένα θέματα.

Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου