Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

THE VOICE - Οι 4 ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ SOCIAL ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ… ΔΕΧΤΗΚΑΝ


Εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι, εντελώς ξαφνικά ένας απίστευτος πόλεμος από μία μερίδα ατόμων στην Ελλάδα άρχισαν να «χτυπούν» τους Κύπριους του The Voice.

Λόγια σκληρά, λέξεις που «πονάνε» και ένα τεράστιο γιατί σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι – show ίσων όρων για όλους ξαφνικά τα πάντα τινάζονται στον αέρα. Θα μπορούσε όμως να συμβεί στο οποιοδήποτε παιχνίδι και απ’ οποιαδήποτε πλευρά και ούτε μπορεί να την πληρώσουν όλοι για μια μερίδα θαυμαστών του The Voice.

Για πρώτη φορά οι τέσσερις Κύπριοι πρωταγωνιστές του The Voice σχολιάζουν και απαντούν στις επιθέσεις που δέχτηκαν από μία ομάδα ανθρώπων μέσω των Social Media. Ο Γιούρι, η Μαρία Έλενα, ο Άλεξ και η Αίμιλη μιλούν αποκλειστικά στο Beautifull People που κυκλοφορεί στα περίπτερα και δίνουν την δικιά τους απάντηση – εκδοχή των όσων ειπώθηκαν για εκείνους.

Γιούρι Μέλικοβ 

«Είναι άδικο πιστεύω. Για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε σημαίνει πως έγινε με την αξία μας και πως είμαστε όλοι καλοί. Δεν τον καταλαβαίνω αυτόν τον ρατσισμό που έχει δημιουργηθεί για ένα παιχνίδι. Υποτίθεται πως η Κύπρος είναι ελληνική και πως είμαστε αδέλφια μεταξύ μας. Που είναι η αδελφοσύνη αυτή; Και στην τελική η Κύπρος έχει 11 φορές λιγότερο πληθυσμό από την Ελλάδα. Παρά να γράφουν όσα γράφουν ας καθόντουσαν να ψηφίζουν όπως κάνουν στην Κύπρο.»

Μαρία Έλενα Κυριάκου 

Στεναχωρήθηκα που συνέβη όλο αυτό γιατί απλά δεν δεχόμαστε ψήφους μόνο από την Κύπρο αλλά και από την Ελλάδα, και από τις Βρυξέλες και από Αυστραλία και Ιταλία μέσω ίντερνετ. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό show και δυστυχώς λάθος δημιουργήθηκε αυτό το αίσθημα. Ελλάδα και Κύπρος είμαστε ένα. Νιώθω περήφανη που είμαι Κύπρια και που στηρίζει ο ένας τον άλλο και που πάνω απ΄όλα αγαπάμε την μουσική. Αν οι κύπριοι ψήφιζαν κάποιον που δεν άξιζε ή που δεν είχε ταλέντο ούτε εμένα θα μου άρεσε αυτό. Αλλά υπάρχει το ταλέντο, υπάρχουν οι φωνές και δεχόμαστε μηνύματα αγάπης από εκατοντάδες ελλαδίτες φίλους. Πριν μερικές μέρες ήμουν στην Αθήνα σε ένα ταξί και μου λέει ο ταξιτζής ‘’μου αρέσει το The Voice, το βλέπω, είστε πολύ καλές φωνές όμως σιγά μην ψηφίσω κάποιον. Οι ψήφοι μας θα πάνε χαμένοι. Οι κύπριοι όμως δεν το σκέφτονται έτσι σηκώνουν το τηλέφωνο και ψηφίζουν. Όλοι μπορούν να το κάνουν αυτό.

Άλεξ Οικονόμου 

Ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές. Με στεναχωρούν αυτά τα πράγματα. Απλά ας δώσουμε σημασία στην μουσική και ας αφήσουμε πίσω μας όλες αυτές τις προκαταλήψεις.

Αίμιλη Χαραλάμπους 

Στεναχωρήθηκα γιατί τους Έλληνες εμείς τους βλέπουμε αδέλφια μας. Περιμένω και θέλω να μας αγαπούν όπως τους αγαπάμε. Ολοι παλεύουμε με ίσους όρους και με μοναδικό μας όπλο τη φωνή μας και το τραγούδι. Κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου