Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ξεκαθαρίζει το σκηνικό των αποχωρήσεων

Η χρονιά φθάνει στο τέλος της και ο σχεδιασμός έχει αρχίσει.

Έχει αποκτηθεί ο Φοφανά, ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών, κάποιων εκ των οποίων τα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και τις αποχωρήσεις. Ξεκινούν οι συναντήσεις της διοίκησης με ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Από αυτούς που διατηρούν συμβόλαιο, όλα δείχνουν ότι οι Αλαμπί, Θερβέρα και Τέιλορ θα αποχωρήσουν. Έχουν πάρει πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής με τονΚώστα Καϊάφα στον πάγκο. 

Ο Αλαμπί έχει αγωνιστεί στους δυο αγώνες με τον Ερμή, στον ένα ως αλλαγή. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες απόντων των Ατράντε και Σερφά προτιμήθηκε ο Ατάντα. Ο Θερβέρα έχει παίξει ως αλλαγή στον αγώνα με τον Απόλλωνα, τραυματισθέντος του Κυριάκου και στον αγώνα με την Ανόρθωση, ενώ ο Τέιλορ έχει αγωνιστεί μόνο ως αλλαγή στους αγώνες με Ερμή, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Ο άλλος υποψήφιος για αποχώρηση, παρά το ότι έχει πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, είναι ο Πλατινί.

Με ποδοσφαιριστές που δεν είναι υποψήφιοι για αποχώρηση και έχουν ψηλά για τα παρόντα δεδομένα συμβόλαια (πχΑτράντε) θα γίνουν συναντήσεις για μείωση απολαβών. Επαφές γίνονται και με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Αυτοί έχουν αναφερθεί πολλάκις. 

Source : www.24sports.com.cy


--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου