Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πάμελα Άντερσον Πάρις Χίλτον ή Τζένιφερ Λόπεζ; Τα sεχ tapes διασήμων που έβαλαν φωτιά στο ίντερνετ

Κατά καιρούς διαρρέει στο διαδίκτυο ένα sex tape κάνοντας τους χρήστες να θέλουν να το δουν σαν μανιακοί.   Ψάχνουν στο ίντερνετ, το μοιράζονται με email, κάνουν τα πάντα για να το δουν και να το μοιραστούν. Τα sex tapes βάζουν κατά καιρούς φωτιά στο διαδίκτυο. Ας δούμε τα διασημότερα sex tape όλων των εποχών.


1. Πάμελα Άντερσον: Το γαμήλιο βίντεο από τις διακοπές της Πάμελα Άντερσον με τον τότε άντρα της Τόμι Λί έβαλε φωτιά και άνοιξε το δρόμο για τη συνέχεια. Το βίντεο κυκλοφόρησε το 1998 και έθεσε τον πήχη για τα επόμενα εκτοξεύοντας τη δημοσιότητα τόσο της ίδιας όσο και του άντρα της. Η Πάμελα επανέλαβε το βίντεο με το σύντροφό της Μπρετ Ντάνιελς το 2005.

2. Τζένιφερ Λόπεζ: Το γαμήλιο βίντεο της τραγουδίστριας ήταν άκρως αποκαλυπτικό το 1997. Όμως σε αντίθεση με αυτό της Πάμελα Άντερσον, το συγκεκριμένο δεν βγήκε ολόκληρο στη δημοσιότητα καθώς η ίδια το πρόλαβε δικαστικά. Ωστόσο μερικές σκηνές έδωσαν μια γεύση του τι γίνεται.

3. Πάρις Χίλτον: Η διάσημη κληρονόμος έδωσε ρέστα με τον σύντροφό της Ρικ Σάλομον σε ένα ξενοδοχείο. Και απέδειξε ότι έχει περισσότερα ταλέντα από αυτά της τραγουδίστριας, ηθοποιού, παρουσιάστριας κλπ κλπ.

4. Κιμ Καρντάσιαν: Άλλο ένα φρεσκοπαντρεμένο βίντεο που προκαλεί εγκεφαλικά στο διαδίκτυο με την νιόπαντρη Κιμ το 2007 παρέα με τον Ray J σε ένα βίντεο που είδαν πολλά εκατομμύρια παγκοσμίως.

5. Νικόλ Ναρέν: Η πρώην Playmate πρωταγωνίστησε σε ένα καυτό βίντεο 13 λεπτών με τον ηθοποιό Κόλιν Φάρελ. Οι δυο τους μετά το κρεββάτι κατέληξαν στα δικαστήρια.

Φυσικά μερικά ακόμα βίντεο είναι αυτό του Φρεντ Νταρστ των Limp Bizkit, της Τουλίζα Κοντοστάβλος αλλά και των Nikko Smith και Mimi Faust. 

source: http://www.showbizcy.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου