Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Θα πέσουν κεφάλια στην Αστυνομία για το ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ! Θα απολύσει αξιωματικούς ο Ιωνάς;

Μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ, θα κατανεμηθούν ευθύνες σε όσους είχαν την ευθύνη της αστυνόμευσης, δήλωσε στην «Αλήθεια» ο Ιωνάς Νικολάου.   Μάλιστα ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως γνωστοποίησε χθες στην Αστυνομία πως από τώρα και στο εξής όταν γίνονται επεισόδια είτε εντός είτε εκτός των γηπέδων, την ευθύνη θα τη φέρουν οι υπεύθυνοι αξιωματικοί ασφάλειας των αγώνων.

Αυτό σημαίνει ότι αν αποδεικνύονται ευθύνες για ελλιπή αστυνόμευση, ο αξιωματικός ασφαλείας θα τιμωρείται πειθαρχικά μη αποκλεισμένης και της απόλυσής του από τις τάξεις της Αστυνομίας.
Ο κ. Νικολάου παρέλαβε χθες την έκθεση γεγονότων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το ΓΣΠ την περασμένη Τρίτη και σήμερα συγκάλεσε σύσκεψη με τη συμμετοχή και της ηγεσίας της Αστυνομίας με σκοπό να ληφθούν αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από την έκθεση γεγονότων προκύπτουν ξεκάθαρες ευθύνες για αξιωματικούς της Αστυνομίας. Μεταξύ άλλων, κρίνεται ότι η Αστυνομία λανθασμένα δεν συνόδευσε την πορεία των οχημάτων με τους φιλάθλους της ΑΕΛ προς το γήπεδο, απλά και μόνο επειδή είχε διαβεβαιώσεις από πλευράς του σωματείου τους.

source: http://www.showbizcy.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου