Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δεν φαντάζεστε τι συλλέγει αυτός ο τύπος!

Μία από τις πιο παράξενες συλλογές στην ιστορία των... πιο παράξενων συλλογών έχει στην κατοχή του ένας εκκεντρικά ενθουσιώδης Αμερικανός, που έχει θέσει στόχο ζωής μια μάλλον αδύνατη πρόκληση.

Να μαζέψει όλα τα αντίγραφα βιντεοκασέτας (ξέρετε αυτά τα μεγάλα μαύρα κουτιά τα οποία υπήρχαν πριν τα DVD) της ταινίας Speed που έχουν κυκλοφορήσει!

«Ήμουν απένταρος και έπρεπε να αγοράσω χριστουγεννιάτικα δώρα για την οικογένεια μου. Τότε είδα σε ένα κατάστημα έξι κασέτες του Speed και σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ αστείο να πάρω σε όλους το ίδιο δώρο. Έτσι θα μπορούσα να τους πω ότι τους αγαπώ όλους το ίδιο», τόνισε ο 26 ετών Ryan Beitz.

Η παράξενη αυτή ιδέα του ωστόσο, σύντομα εξελίχθηκε στο... World Speed Project και πλέον ο Ryan είναι ο υπερήφανος ιδιοκτήτης πάνω από 500 αντίτυπων της κλασικής ταινίας δράσης των 90's.

Αν κάποιος από εσάς έτσι τυχαίνει να έχει κάπου ξεχασμένη μια σκονισμένη βιντεοκασέτα του Speed να... μαραζώνει, καλό θα ήταν να τη στείλει στον Ράιαν, συνεισφέροντας στη δύσκολη «αποστολή» του.

Και αν αυτό δεν σας είναι αρκετό, ο Ryan, ο οποίος υπογράφει στα mail του "go forth", ξεκίνησε επίσης μια εκστρατεία "Kickstarter" για να μετατρέψει το mini van, όπου φυλάσσει τις κασέτες, στο λεωφορείο της ταινίας! 


Screenshot 5
source: http://www.tothemaonline.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου