Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

«Θα σε πατήσω κάτω!» Θερμό επείσοδιο στο ραντεβού Ελένης- Λάτσιου!

Ένα ραντεβού που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε μεγάλη ένταση, λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε κόλαση κι έπρεπε να παρέμβουν οι δικηγόροι, που σε ρόλο πυροσβέστη προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πριν γίνει ο κακός χαμός.

Το περιοδικό «YES!» παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο αυτού του... ιστορικού ραντεβού ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και στον Γιάννη Λάτσιο, αλλά και τη ματαίωση της εκδίκασης της αγωγής της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης εναντίον του πρώην συζύγου της.

Μία ματαίωση που για κάποιους σημαίνει πολλά, αλλά για τους περισσότερους μπορεί και να μην έχει καμία σημασία, αφού οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και η «ανακωχή» κρέμεται από μια κλωστή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο κέντρο της Αθήνας. Η Ελένη ήταν εκείνη που έριξε τις γέφυρες στην πλευρά του Γιάννη.

Μάλιστα ήταν η τρίτη φορά που η πλευρά της παρουσιάστριας είχε χτυπήσει την πόρτα του Λάτσιου.

Η Ελένη δεν ήθελε με τίποτα να βγει οτιδήποτε προς τα έξω για την προσωπική τους κόντρα, όμως δεν τα κατάφερε και αυτό την είχε τρομάξει πολύ.

Τις δύο πρώτες φορές η πόρτα του Λάτσιου ήταν ερμητικά κλειστή...

source: http://www.tothemaonline.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου