Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Ο μαχητής Άλντο Ατόρνο

Πιο εύκολα από ότι περίμενε ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό της 21ης Μαΐου. Οι «γαλαζοκίτρινοι» με δυο καθαρές νίκες πήραν την πρόκριση και θα κοντραριστούν με τον Ερμή στο μεγάλο τελικό.

Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ το κλίμα είναι άριστο. Ο κόσμος της ομάδας ονειρεύεται να ζήσει ξανά στιγμές ανάλογες με το 1996 όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» κατάκτησαν το ντάμπλ. Ο Γιώργος Δώνης στο χθεσινό παιχνίδι άλλαξε όλη την ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια και έδωσε την ευκαιρία στους «παγκίτες» ποδοσφαιριστές.

Ο Άλντο Ατόρνο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Παραγουανός ήταν αρκετά ορεξάτος και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα στους εναπομείναντες αγώνες. Πολύ όμορφο σε εκτέλεση ήταν το 1ο γκολ που πέτυχε ο Παραγουανός που επιβεβαιώνει τις εκτελεστικές του ικανότητες. Ο Ατόρνο είναι υπόδειγμα επαγγελματία και αθλητή. Μετά το σοβαρό του τραυματισμό ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών και δείχνοντας τεράστια θέληση και επιμονή κατάφερε να επιστρέψει.

Η ομάδα της Λευκωσίας στρέφει πλέον την προσοχή της στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση. Ο Γιώργος Δώνης άρχισε την αποστολή προσγείωσης των παικτών του αφού σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί η ομάδας της Αμμοχώστου. Εξάλλου οι «γαλαζοκίτρινοι» δυσκολεύονται διαχρονικά στο συγκεκριμένο γήπεδο και παρελθόν είχαν καταστροφικές απώλειες που στοίχισαν και το πρωτάθλημα.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου