Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η εξερεύνηση και ποιότητα της σεξουαλικής μας ζωής

Η εξερεύνηση και ποιότητα της σεξουαλικής μας ζωήςΣίγουρα, αφού η ζωή αυτή εμπεριέχει και δεύτερο άτομο, η προσπάθεια για μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, είναι συλλογική. Δεν πρέπει όμως να ξεχνούμε ότι είναι στο χέρι μας να την εξελίξουμε.
Εάν εμείς δεν κυνηγήσουμε ή δεν εκφράσουμε κάποιες κρυφές επιθυμίες μας, τότε ο/η σύντροφος μας θα μας σερβίρει με όλη του την καλή διάθεση, αυτό που εκείνος/η θεωρεί πρέπον. Αυτό σημαίνει ότι οι πράξεις του θα χαρακτηρίζονται από τα δικά του θέλω και πιστεύω, στη βάση των δικών του κριτηρίων, παρά τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες.

Συχνά στην πρώτη περίοδο της σχέσης μας, το σεξ είναι διαφορετικό από ότι είναι στα μετέπειτα στάδια. Στους πρώτους μήνες, υπάρχει πάντα ο παράγοντας του άγνωστου και της «εξερεύνησης». Ο άλλος άνθρωπος είναι για μας κάτι σαν χάρτης κρυμμένου θησαυρού, με άγνωστες πτυχές και ζώνες αλλά και ανεξερεύνητα τοπία. Το γεγονός αυτό, ξυπνά το παιδί μέσα μας, που με αυξημένα τα επίπεδα της περιέργειας και του ενθουσιασμού, θέλει να δει και αν μάθει τα πάντα. 



---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου