Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Άντρη Αναστασιάδη: Απαντά με την εκτίμηση του Κτηματολογίου

Την επίσημη εκτίμηση του Τμήματος Κτηματολογίου για το «φιλέτο» το οποίο αγόρασε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή επισυνάπτει σε νέα γραπτή της δήλωση η πρώτη κυρία Άντρη Αναστασιάδη.

Δείτε εδώ την έκθεση εκτίμησης του Τμήματος Κτηματολογίου

«Όπως αναφέρεται στην έκθεση εκτίμησης, στον υπολογισμό της αξίας του οικοπέδου χρησιμοποιήθηκε η Συγκριτική Μέθοδος Εκτίμησης η οποία στηρίζεται σε ανάλογες πωλήσεις 15 άλλων οικοπέδων στην ίδια περιοχή, κατά την περίοδο από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2013. Η αναλογούσα τιμή πώλησης ανά τετραγωνικό μέτρο ανήρχετο κατά μέσον όρο σε 285 ευρώ. Ως εκ τούτου η τιμή αγοράς του οικοπέδου συνάδει πλήρως με τις ανάλογες πωλήσεις των τελευταίων μηνών», αναφέρει στη δήλωση της η Άντρη Αναστασιάδη.

Προσθέτει ότι αν υπολογιστεί η έκταση γης των δύο οικοπέδων που αγόρασε, συνολικού εμβαδού 1739τ.μ., η υπολογιζόμενη αξία από το Κτηματολόγιο δεν υπερβαίνει τις 495.615 ευρώ.

«Κατά τη διαπραγμάτευση που έγινε από εμένα προσωπικά, συμφωνήθηκε η τελική τιμή των 500.000 ευρώ, ενσωματωμένων και των τόκων για το υπόλοιπο του ποσού που θα εξοφληθεί με μηνιαίες δόσεις. Να σημειωθεί ότι με βάση τις εκτιμήσεις του Κτηματολογίου Λ/σου η αξία του εν λόγω ακινήτου κυμαίνεται μεταξύ 470.000 και 522.000 ευρώ», αναφέρει παραπέμποντας στην έκθεση του Κτηματολογίου.

«Ως εκ τούτου από τους πίνακες που επισυνάπτονται θέλω να ελπίζω πως τα όποια πολιτικού περιεχομένου σχόλια οφείλονται σε άγνοια γεγονότων και όχι σε πρόθεση πολιτικής εκμετάλλευσης», καταλήγει.

- Source :  http://www.sigmalive.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου