Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Δες ποια είναι η σύντροφος του Κώστα Δόξα!(φωτό)

Τι αποκαλύπτει για τη σχέση τους, τον αρραβώνα και το ενδεχόμενο του γάμου τους;
Το μελαχρινό κορίτσι στα αριστερά, ατις φωτογραφίες που ακολουθούν από το συγκρότημα Mystique με το οποίο μας συστήθηκε η Ελένη Φουρέιρα, είναι η σύντροφος του Κώστα Δόξα! Για την Μαρία Μακρή με την οποία είναι μαζί 4 χρόνια, ο γνωατός τραγουδιστής δήλωσε σε συνέντευξη του στο περιοδικό You: «Η Μαρία με ανέχεται εδώ και τέσσερα χρόνια. Γνωριστήκαμε όταν τραγουδούσαμε στις «Μάσκες». Δεν έγινε τίποτα τότε, γιατί ήμουν σε άλλη σχέση.

 Μετά από 4 χρόνια ξαναβρεθήκαμε τυχαία και... δέσαμε. Έχουμε τέλεια σχέση και πλέον συζούμε. Μάλιστα, αν και δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου αποκαλύψω ότι την Πρωτοχρονιά του 2012 αρραβωνιαστήκαμε! Τώρα για γάμο, θα δούμε...».
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του; «Φοβάμαι μη φύγω από τη ζωή χωρίς να προλάβω. Είτε αυτό έχει να κάνει με γνώση είτε με εμπειρία. Τρέχω για να τα κάνω όλα αλλά χωρίς να τα ξεπετάω, θα προσπαθήσω να μη λειτουργώ με το φόβο γιατί μου έχει κάνει κακό.»


 






  
source: www.faysbook.gr


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου