Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Θλίψη: Πέθανε τα ξημερώματα γνωστός Έλληνας ηθοποιός Το στερνό αντίο απο τον Κραουνάκη

Πέθανε σήμερα τα ξημερώματα ο ηθοποιός Μπάμπης Γούσιας, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.   Ο Μπάμπης ήταν στενός συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος τον αποχαιρέτησε πριν από λίγη ώρα μέσω facebook, γράφοντας τα εξής συγκινητικά λόγια: «Σήμερα το ξημέρωμα αποχαιρέτησε ο Μπάμπης Γουσιας,απο την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα ,το πάλεψε, με χιούμορ και πίστη, είναι η πρώτη απώλεια που χτύπησε την ομάδα, μαζί μας απο το 11 μέχρι τωρα,ηθοποιαρα, σύντροφος και περιστέρι αγάπης κι ενέργειας. στο φως να ντυθεί,,,, σιωπή τώρα λιγο»

H είδηση του θανάτου του Μπάμπη, βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Όλοι έχουν να λένε πόσο ταλαντούχος και αγαπητός ήταν, αλλά και πόσο γενναία πάλαιψε με την ασθένειά του από την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα που έφυγε.O Μπάμπης συνεργαζόταν εδώ και χρόνια με τον Σταμάτη Κραουνάκη και ήταν μέλος της μουσικοθεατρικής του ομάδας "Σπείρα-Σπείρα".
source: http://www.showbizcy.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου