Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου γυναίκας στη Λάρνακα

Μπροστά σε μια πολύ ιδιόμορφη αυτοκτονία βρέθηκε η Αστυνομία Λάρνακας, διερευνώντας τον ψεσινό μυστήριο θάνατο 26χρονης κοπέλας από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της Αστυνομίας πριν από λίγο στο philenews, η άτυχη νεαρή κοπέλα αυτοκτόνησε μέσα στο διαμέρισμα της.

Η ενέργεια της αυτή έγινε ενώ ο 40χρονος σύζυγος της, ιρακινής καταγωγής, βρισκόταν σε φρουταρία μαζί με το τρίχρονο κοριτσάκι τους.

Όπως είχε αναφέρει ο σύζυγος της στην κατάθεση του, είχε αναχωρήσει με το παιδί τους από το σπίτι τους γύρω στις 07:00μ.μ. χθες το απόγευμα και κατά τις 07:20μ.μ. βρισκόταν σε φρουταρία για ψώνια. Μάλιστα, είχε προσκομίσει και την απόδειξη πληρωμής στην Αστυνομία.

Μαζί με το παιδί τους επέστρεψε στο σπίτι γύρω στις 08:00μ.μ. κι ενώ χτύπησε αρκετές φορές το κουδούνι, η σύζυγος του δεν άνοιξε. Όταν ο ίδιος άνοιξε με τα κλειδιά του, βρέθηκε μπροστά στη σύζυγο του, η οποία ήταν αναίσθητη.

Κάλεσε ασθενοφόρο και μέχρι αυτό να φτάσει, ο 40χρονος προσπαθούσε μάταια να συνεφέρει τη γυναίκα του.

Τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας διαβεβαίωσαν στην Αστυνομία πως το ζευγάρι δεν είχε οποιοδήποτε πρόβλημα στη σχέση του.

Οι λόγοι που ώθησαν την κοπέλα στην πράξη αυτή αποτελούν μυστήριο, το οποίο διερευνά η Αστυνομία.

- Source : http://www.philenews.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου