Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Συνεχίζεται η καταδίωξη

Απομένουν άλλοι 7 «τελικοί» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να κρατά τη τύχη στα χέρια του. 

Στα θετικά είναι ότι δεν αυξήθηκε η διαφορά από την κορυφή όμως όσο λιγοστεύουν τα παιχνίδια τόσο λιγοστεύουν και οι πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στους «πράσινους» όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα της Λευκωσίας είχε την καθολική υπεροχή στα πρώτα 35 λεπτά. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πίεσε την Ομόνοια όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ έμεινε από δυνάμεις και δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Οι «γαλαζοκίτρινοι» άρχισαν να ξυπνούν μετά το 70’ όμως ήταν ήδη αργά.

Κορυφαίος σε απόδοση για τους «γαλαζοκίτρινους» ήταν ο Μάριος Αντωνιάδης ο οποίος βοήθησε και στην άμυνα αλλά και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Ο Μαντούκα έμεινε πίσω από τον καλό του εαυτό όπως και οΜπενασούρ. Ο Αλωνεύτης για άλλο ένα παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ ήταν προβλέψιμο και για αυτό ήταν πιο δύσκολο να διασπαστεί η άμυνα της Ομόνοιας.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ διαμαρτύρονται σφοδρά για το μη καταλογισμό του πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Μαντούκα στο 73’. Οι «γαλαζοκίτρινοι» τα έχουν με το κ. Νικολαΐδη και υποστηρίζουν ότι φοβήθηκε να δείξει την άσπρη βούλα. Δεν ξεχνούν στον ΑΠΟΕΛ και την καθαρή ανατροπή του Ντε Βινσέντι στο προηγούμενο παιχνίδι με τους «πράσινους» που και πάλι δεν δόθηκε πέναλτι από το Δημήτρη Μασιά.

Ακολουθεί ο επαναληπτικός με τη Δόξα την ερχόμενη Τετάρτη. Είναι ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Την ερχόμενη Κυριακή οι «γαλαζοκίτρινοι» θα ταξιδέψουν στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση και έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Source : www.24sports.com.cy


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου