Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Καταδικάζει...

Μέσω ανακοίνωση της, η διοίκηση της Ομόνοιας καταδικάζει την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο οίκημα της Θύρας 9 στην Πάφο.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταδικάζει απερίφραστα και με τον πιο έντονο τρόπο την δράση νυκτοβατών, οι οποίοι χθες βράδυ τοποθέτησαν μηχανισμό ισχυρής εκρηκτικής ισχύος στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. και Θύρας 9 Πάφου, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Αυτή είναι η πολλοστή φορά που επιχειρείται πρόκληση ζημιάς στο συγκεκριμένο οίκημα και δυστυχώς η Αστυνομία αδυνατεί να δώσει ένα τέλος σ’ αυτές τις κακόβουλες ενέργειες, παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει και τις καταθέσεις που λήφθηκαν στο παρελθόν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλεί την Αστυνομία, αλλά και την Πολιτεία, να δράσουν αποφασιστικά, έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτές τις εγκληματικές ενέργειες που πληγώνουν ανεπανόρθωτα τον αθλητισμό, αλλά θέτουν επίσης σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για μία ακόμη φορά τονίζει ότι ο χώρος του αθλητισμού δεν προσφέρεται για βίαιες αντιπαραθέσεις και εγκληματικές πράξεις, αλλά είναι χώρος για ευγενική άμιλλα, υγιή ανταγωνισμό και αλληλοσεβασμό».

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου