Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Να τα δώσουμε όλα…»

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ στέλνουν το σύνθημα για τους αγώνες που ακολουθούν και ενημερώνουν για το γλέντι πριν το παιχνίδι με την Δόξα.


Αναλυτικά:
Η ΑΕΛΑΡΑ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και συνεχίζει να οδηγεί τη κούρσα του φετινού πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στο γήπεδο σοβαρά και καθάρισαν από νωρίς τον αγώνα και τώρα βλέπουμε όλοι μαζί τη συνέχεια.

Επόμενος μας αντίπαλος η δόξα μέσα στο Τσίρειο. Ένα παιχνίδι που κρύβει αρκετές παγίδες και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί από το Κίτρινο Λαό λόγω διαφόρων δυσκολιών. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην οικονομική πτυχή της υποστήριξης της ομάδας από τον κάθε ένα από εμάς . Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς της ΑΕΛ μας, παρά τα εμπόδια. Ακόμα μερικές θυσίες επιβάλλονται, όσο δύσκολο και αν φαντάζει για τον απλό ΑΕΛίστα και σίγουρα στο τέλος θα πούμε όλοι ΧΑΛΑΛΙ.

Η ομάδα μας, μας χαρίζει απλόχερα περηφάνια και για να ολοκληρώσει τη χρονιά στη 1η θέση χρειάζεται όλους τους πιστούς προσκυνητές της παντού ως το τέλος. Ας ξανασηκώσουμε ΕΜΕΙΣ την ΑΕΛΑΡΑ στους ώμους μας και να την οδηγήσουμε σε νέες ιστορικές μέρες. Άπαντες πρέπει να τα δώσουμε όλα στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου ώστε να μείνουμε εκεί ψηλά στη κορυφή.

Το γλέντι για τον αγώνα της Κυριακής θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή στο οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στο Ζακάκι όπου θα εμφανιστεί ζωντανά η Ζ.Ρ.Κ για να μας ξανακάνει ττάππα με παλιές και καινούργιες ΑΕΛομελωδίες. Όλοι οι λέοντες καλούνται να κατακλύσουν το οίκημα της περιοχής και να διασκεδάσουν με την υπόλοιπη αγέλη. Όπως πάντα άφθονο φαγοπότι μέχρι τελικής πτώσεως.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι στο γήπεδο τη Κυριακή θα πωλούνται προς 2 ευρώ συλλεκτικές αφίσες της εντυπωσιακής κερκίδας του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με τη χύτρα και το μαγικό υγρό. Όλα τα έσοδα πηγαίνουν για την ενίσχυση του ταμείου του συνδέσμου.

ΜΕΣ ΤΗ ΠΟΛΗ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΥΡΑ 3

ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

- Source : http://www.tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου