Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ

Στη σύλληψη ενός προσώπου το οποίο θεωρείται ύποπτο για κλοπές και διαρρήξεις προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Πιθανό να πρόκειται για πρόσωπο που είχε εμπλοκή σε διαρρήξεις σπιτιών ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη κηδείες και γάμοι συγγενικών τους προσώπων. Τον επονομαζόμενο κλέφτη των κηδειών και των γάμων εικάζεται ότι έχει στα χέρια της η Αστυνομία. Πρόκειται για Ελληνοκύπριο 46 ετών από την Λευκωσία. 
 
Το συγκεκριμένο πρόσωπο πιθανόν να έχει εμπλοκή στις διαρρήξεις που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες κυρίως από σπίτια αποθανόντων προσώπων την ώρα της κηδείας τους, είτε ατόμων τα οποία απουσίαζαν σε κηδείες και γάμους συγγενών τους. Τους τελευταίους μήνες μόνο στη Λευκωσία, καταγγέλθηκαν τουλάχιστον τέσσερα παρόμοια περιστατικά, με τους ιδιοκτήτες να βρίσκονται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν επέστρεφαν στα σπίτια τους από το θλιβερό καθήκον της ταφής του αγαπημένου τους προσώπου. 
 
Οι διαρρήκτες, συνήθως μετά από παρακολούθηση επέλεγαν τις συγκεκριμένες ώρες ώστε να δρουν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων των σπιτιών. Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 48χρονου μετά από πληροφορίες και παρακολούθηση που προηγήθηκε. Το απόγευμα εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα σε συγκεκριμένη περιοχή της Λευκωσίας και κλήθηκε για ανάκριση στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου