Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

«Εισβολή» χιλιάδων πουλιών σε χωριό στην Αγγλία

Δεκάδες χιλιάδες πουλιά από τη Σκανδιναβία… εισέβαλαν σε ένα χωριό στην Αγγλία, προκαλώντας πολλά προβλήματα στους κατοίκους.
Τελευταία ενημέρωση: 1 ώρα πριν






Μπορεί το θέαμα των δεκάδων χιλιάδων πουλιών στον ουρανό να είναι εντυπωσιακό για όσους το παρακολουθούν εκ του ασφαλούς, δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για όσους ζουν στις περιοχές από τις οποίες περνούν τα πτηνά όταν μετακινούνται μαζικά.

Τη μαζική μετακίνηση 20.000 ψαρονιών από τη Σκανδιναβία έχουν νιώσει για τα καλά οι κάτοικοι ενός χωριού στην Αγγλία (Χέρεφορντ). Τα πουλιά έχουν χτίσει φωλιές σε φράχτες από θάμνους και δένδρα από τον Ιανουάριο και έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στους ντόπιους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κάτοικοι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ομπρέλες ακόμη και όταν έχει ήλιο προκειμένου να προστατευτούν από τις ακαθαρσίες των πουλιών. Και μπορεί οι ίδιοι να τη γλιτώνουν, όχι όμως και οι στέγες των σπιτιών τους, τα αυτοκίνητα τους και οι κήποι τους.

Πέρα από το να τα καθαρίζουν, οι κάτοικοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο, καθώς δεν τους επιτρέπεται να αφαιρέσουν τους φράχτες με τα φυτά μέχρι τον Ιούλιο βάσει ενός τοπικού νόμου.

Source : http://www.ant1iwo.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου