Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Σβηνουν τα φωτα αποψε-εφτασε η Ωρα της Γης

Με το συμβολικό κλείσιμο των φώτων για μια ώρα τιμάται σήμερα η Ώρα της Γης. Στόχος να τονιστεί η ανάγκη λήψεις σοβαρών αποφάσεων για την προστασία της Ανθρωπότητας από τις κλιματικές αλλαγές.
Στις 8 το βραδυ θα πραγματοποιηθεί στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου παρουσία του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση.

Περισσότερες από 157 χώρες και περιοχές θα λάβουν μέρος φέτος στην παγκόσμια εκστρατεία ενάντια στην κλιματική αλλαγή, η Ώρα της Γης, με κεντρικό μήνυμα «Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου για να κάνεις την αλλαγή πραγματικότητα (Use your power to make change a reality)».

Το Σάββατο 29 Μαρτίου, οι πολίτες καλούνται να σβήσουν τα φώτα, για μία ώρα, από τις 8.30 έως τις 9.30 το βράδυ, προκειμένου να στείλουν μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος. Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν κάθε χρόνο μνημεία - σύμβολα σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, δημόσια κτίρια αλλά και σπίτια.

Πηγή: ant1iwo.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου